Bezorgkosten

Bezorgkosten binnen Nederland

Bestellingen vanaf € 350 (excl. BTW) worden gratis binnen Nederland aan 1 adres verzonden.

Onze verzendkosten variëren van € 7,95 tot € 30,- per bestelling. Dit hangt natuurlijk af van het gewicht en de omvang van de artikelen.
De max. verzendkosten van het artikel worden zichtbaar onder de (ronde) oranje i knop bij het artikel en meteen zichtbaar wanneer je de artikelen op de steekwagen plaatst.
Heb je meerdere producten of pakketten? Dan betaal je alleen de verzendkosten van het product (pakket) met de hoogste verzendkosten, alle andere pakketten in je bestelling worden gratis bezorgd.


Bezorgkosten buiten Nederland

Bestellingen vanaf € 500 (excl. BTW) worden gratis naar België aan 1 adres verzonden.

Onze verzendkosten variëren van € 11,93 tot € 45,- per bestelling. Dit hangt natuurlijk af van het gewicht en de omvang van de artikelen. De verzendkosten worden meteen zichtbaar wanneer je de artikelen op de steekwagen plaatst en je in het bestelproces het land van bestemming hebt opgegeven.
Let op: De initiële kosten die zichtbaar zijn vóór je bent ingelogd zijn de verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland.
Heb je meerdere producten of pakketten? Dan betaal je alleen de verzendkosten van het product (pakket) met de hoogste verzendkosten, alle andere pakketten in je bestelling worden gratis bezorgd.


Onze verpakkingen

Om de producten in goede staat af te leveren gebruiken wij opvulmateriaal. Wij kopen hiervoor zo min mogelijk nieuw opvulmateriaal in. Wij hergebruiken alle materialen die wij van de producenten en groothandels krijgen. Daarnaast kopen wij het liefst gebruikte verzenddozen. Het kan dus zijn dat je pakketje steeds net wat anders is verpakt.Goederen afhalen

Natuurlijk kun je, in overleg, ook je bestelling bij ons magazijn afhalen. Dan betaal je natuurlijk niks voor verzending. Als je (verderop in het bestelproces) kiest voor 'afhalen' dan laten we je z.s.m. weten wanneer je bestelling klaar staat. Ons adres? Max Planckstraat 4 in Ede (GLD).